Shtrim me pllaka trotuari

sistemime terreni dhe oborre

Rreth nesh

Shoqëria jonë me eksperiencë mbi 10 vjeçare, është e specializuar në prodhimin dhe shtrimin e pllakave prej betoni. Fabrika që disponojmë ne për prodhimin e pllakave të betonit është e teknologjisë gjermane dhe përmbush të gjitha standartet europiane në ndërtim. Ne kemi aftësi dhe kapacitet ti kryejmë të gjitha punimet, që nga gërmimi, trajtimi i nënshtresave e bazamentit, kanalizimet e shtrimin me pllaka, të gjitha në kohë rekord. Punimet tona.

Kapaciteti ynë teknik përbëhet nga:

 • 3 kamiona vetshkarkues nga të cilët dy me vinc deri në 7 ton dhe gjatësi deri në 27m
 • Transport pllakash me rimorkiator deri në 374m2/rruge
 • 3 eskavatorë nga 2 deri në 24 ton
 • 2 minifadroma të pajisura me kovë, pirun dhe mishelatriçe
 • Rrul të madh mbi 16 ton dhe rrul të vogël për rrugica
 • Të gjitha veglat e dorës për shtrimin e pllakave të trotuarit, ngjeshjen e tyre me vibrator, ngjeshjen e bazamentit të bordurave, etj..

Njoftoni per llojet e punimeve qe doni te kryheni

Kontakt

Shërbimet tona

 • Prodhim pllaka betoni

  Prodhim dhe transport pllaka betoni, me kapacitet deri në 800 m2/ditë, të formave të ndryshme, ngjyra të ndryshme dhe me trashësi 6cm dhe 8cm.

 • Shtrim pllaka betoni

  Shtrim me pllaka betoni me puntorë me eksperiencë në këtë fushë dhe specialistë të specializuar në Itali.

 • Gërmime

  Gërmime gropash per objekte shumëkatëshe, prishje ndërtesash e thyerje me matrapik me 3 eskavatorë të peshave të ndryshme.

 • Kanalizime e mure mbajtëse

  Ndërtim kanalizimesh e udhëzim ujrash të zeza dhe ujra të bardha me kanalizime dhe puseta betoni. Ndërtim mure mbajtëse dekorative guri dhe mure mbajtëse betoni.

 • Asfaltime

  Rikonstruksion rrugësh ekzistuese dhe ndërtim rrugësh të reja, me të gjitha nënshtresat, nivelimin e saj dhe shtrimin me asfaltobeton.

Kontakt

Adresa: Autostrada Vorë - Fushë Krujë km 8, pranë Urës së Gjolës

Cel: +355 68 20 22 888

E-mail: gencturja@kturja.com